Fleshlight – det ultimative sexlegetøj til ham

24 juli 2018 Astrid Pedersen
Fleshlight - det ultimative sexlegetøj til ham

Sexlegetøj til kvinder er ikke længere begrænset til kedelige dildoer og vibratorer, som ligner agurker. Markedet er eksploderet de seneste år, og kvinder kan boltre sig i sexlegetøj i alle tænkelige former, størrelser og faconer. Men hvad med mændene? Er der overhovedet noget sexlegetøj til mænd, som møder de samme standarder?

Sexlegetøj til mænd – et overset emne

Svaret er ja, det er der faktisk. Men intet sexlegetøj til mænd har nogen sinde optrådt i en højt profileret TV serie, som for eksempel den berømte Rabbit vibrator i Sex And The City. Sexlegetøj til mænd er stadig et tabubelagt emne – og alligevel vokser markedet støt. En af de ubetinget største klassikere på markedet er den ikoniske Flesh Light.

Selv om Flesh Light er levet gjort til grin og udskammet ved utallige lejligheder, har den utroligt enkle anordning alligevel formået at bibeholde sin status som det mest anvendte onani redkab til mænd ovehovedet. Og hvorfor så det? Jo, fordi efterspørgslen på et populære produkt bliver højere og højere – og fordi producenterne bag Flesh Light faktisk formår at innovere og gentænke produktets form og funktion.

For eksempel er Flesh Light fremstillet i det patenterede plastik polymer Real Feel Super Skin, som nærmest er bedre end the real deal, skal man tage brugernes ord for gode varer. Og dernæst kommer de berømte Flesh Light girls – internationalt kendte pornomodeller, som har lagt ydre kønsdele til afstøbninger, som ligger til grund for deres egne signatur Flesh Light modeller. Sluttelig fås Flesh Light i ekstravagante modeller med indbygget vakuum sug og vibration – for den maksimale nydelse. I selskab med en god glidecreme giver Flesh Light dig den optimale samleje fornemmelse.

Du kan finde Flesh Light og andre masturbatorer til mænd på https://lovebuddy.dk/koeb-fleshlight/, hvor du handler 100% diskret, og får fri levering ved køb over 399,- kr.

Flere Nyheder