Super fræk single sex med fleshlight

18 januar 2018 Astrid Pedersen
Super fræk single sex med fleshlight

Som single mand kan det godt være svært at få lov at udtrykke sig seksuelt. Mens det for kvindernes vedkommende længe har været hipt og smart at anvende sexlegetøj, er mænds onani stadig et tabu – det er, af en eller anden grund, ikke sexet og fræk at tale om på samme måde. Og hvor kvinders selvtilfredsstillelse bærer et element af frigjorthed i sig, er mænds onani et emne, som mest leder tankerne hen på en ensom mand, som ikke ”får noget”. Derfor skammer mange mænd sig over, at de er henvis til onani, hvis de skal have seksuel tilfredsstillelse.

Onanilegetøj til mænd – et voksende marked

Det, at mænds masturbation er et tabubelagt område, afspejles dog ikke i salget af sexlegetøj til mænd – så langt fra, kan man sige. Markedet for mænds onaniredskaber i alle afskygninger er formelig eksploderet inden for de sidste par år. Og hvor udvalget førhen var begrænset til grimme, oppustelige Lolitadukker i hård plastik med badedyrs look and feel, er der nu helt anderledes boller på suppen, som man siger.

Fleshlight – en sand klassiker får sin velfortjente revival

Mange mennesker betragter den klassiske Fleshlight som en dårlig joke – en vagina, en anus, eller et par læber støbt i silikone, i form af en (lidt stor) stavlygte. Og der er blevet lavet megen sjov på Fleshlights bekostning gennem tiden. Men en Fleshlight er faktisk det mest populære stykke sexlegetøj for mænd på såvel det danske som det internationale marked, og det må da betyde, at den kan et eller andet! Fleshlight mærket står for den mest naturlige følelse – visse mænd udtaler oven i købet, at det er bedre end virkeligheden. Det super bløde og glatte patenterede Real Feel Super Skin plastik polymer, som udgør overfladen, sikrer en gnidningsfri onanioplevelse med ekstase-garanti.

Find den populære Fleshlight og andre lækre onaniprodukter til mænd på makelove.dk

Flere Nyheder